Nedbrydning - Moderne maskinpark

Hos KC Nedbrydning råder vi over en stor moderne maskinpark. Det er din garanti for, at vi klarer arbejdet til topkarakter.

Med det omfattende materiel er vi gearede til opgaver af enhver karakter. Den omfattende maskinpark gør os samtidig i stand til at tilpasse os stort set alle arbejdsforhold. Vi spænder bredt og løser opgaver fra mindre parcelhuse til større fabriksanlæg.

Fleksible og fremsynede

Hos KC Nedbrydning kan vi med kort varsel stille med det rette materiel og de rette folk, når en hasteopgave melder sig.

Vi sætter os grundigt ind i opgaven og tilrettelægger altid arbejdet således, at ressourceforbruget minimeres, og gør plads til, at andre kan komme i gang med arbejdet på grunden, allerede inden vi er væk.

Branchens bedste

Hos KC Nedbrydning har vi en stabil skare af de bedste og mest erfarne medarbejdere med bred viden inden for nedrivnings-, beton- og entreprenørområdet m.m. Vores medarbejdere har blandt andet stor indsigt i materialesortering og miljørigtig bortskaffelse. Derved sikres, at miljøkravene ved nedbrydningsopgaver overholdes.

Optimal opgaveløsning

Hos KC Nedbrydning er vi kvalitetsbevidste på alle fronter. Virksomheden har eksisteret siden 1996 med samme ejer og har et solidt økonomisk grundlag. Det er kundens sikkerhed for, at vi altid gør arbejdet færdigt til tiden og overholder de aftaler, vi har indgået. Vi har konkurrencedygtige priser og giver gerne et uforpligtende tilbud på en optimal løsning.